Alfaparf MilanoSemi di Lino Reconstruction for Damaged Hair подаръчен комплект (за увредена и химически третирана коса)

Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair подаръчен комплект (за увредена и химически третирана коса)
Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair подаръчен комплект (за увредена и химически третирана коса)
подаръчен комплект (за увредена и химически третирана коса)

Този продукт не е в наличност | Код: ALF02209

Semi di Lino Sublime Cristalli олио за блясък и мекота на косата 15 мл. + Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair шампоан за увредена коса 250 мл. + Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair маска за увредена коса 200 мл.

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • Semi di Lino Sublime Cristalli олио за блясък и мекота на косата 15 мл.
  • Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair шампоан за увредена коса 250 мл.
  • Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair маска за увредена коса 200 мл.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • цялостна рутина за красива коса
  • за увредена коса

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Вид масло
cмес масла
Ефект
Хидратация, Блясък и мекота, регенерация, подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
увредена коса

Козметика Alfaparf Milano | Alfaparf Milano - професионализъм и италиански стил в грижата за косата. Alfaparf Milano е водеща марка на професионални продукти за коса от Италия. Средства за грижа за косата, стайлинг и бои за коси – това се развива вече 30 години в сътрудничество с водещи световно известни фризьори и салони за красота. Зад всеки продукт стоят най-съвременните технологии и дълбоко познаване на пазара и потребностите на професионалистите за коса и всички останали потребители.
Всичките продукти на марката Alfaparf Milano се характеризират с най-високо качество, благодарение на дългосрочната научноизследователска дейност и сертифицирани иновации. Както подсказва името на една от най-значимите модни столици в света включено в наименованието, марката Alfaparf Milano е гаранция за следването на най-новите тенденции.
Alfaparf Milano, част от група Alfaparf, истинския международен магнат в областта на козметичните продукти с най-висок стандарт, разширява своето вдъхновение с италианския стил и креативност по целия свят. На милиони потребители от Европа чак до Азия тя доставя луксозна грижа за косата от всеки тип с незабавно видим и дълготраен ефект.  Професионални фризьори на четири континента ползват най-модерните и най-напредничавите стилизиращи продукти на тази марка.
Ако искате да пожелаете на своята коса качествена грижа и стилизиране в италиански стил, не може да сгрешите, когато изберете от широкия асортимент шампоани, балсами, регенериращи маски, възстановяващи серуми, стилизиращи гелове, лакове, восъци и други продукти на марката Alfaparf Milano за всяка нужда на вашата коса.
Alfaparf Milano, това е всекидневно усилие за това, вашата коса да получи само най-доброто. В сътрудничество с професионалисти за коса от цял свят. Гордо и със страст...