Alexandre.J Oscent Black парфюмна вода унисекс

1×
Alexandre.J Oscent Black парфюмна вода унисекс
Alexandre.J Oscent Black парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
250,20лв.

Код: ALJ3333 | Повече от 5 бр. са в наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Alexandre.J Oscent Black
Състав

На среща, на вечеря или на купон с приятели? Унисекс парфюмната вода Alexandre.J Oscent Black е страхотен избор винаги, когато искате да заблестите. Открийте и вие аромата, който съвършено ще допълни уникалната ви харизма.

  • ориенталски аромат
  • дървесен аромат
  • унисекс – за мъже и за жени
  • уникален аромат за специални поводи

Състав

композиция
ванилия, олибанум, кедър, мускус, джинджифил, анасон, кехлибар, тютюн, лабданум, дървесни тонове
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Alexandre.J

Alexandre.J е марка френски нишови парфюми, които са създавани в съответствие с принципите на т.нар. висша (haute) парфюмерия. Очарователните аромати Alexandre.J крият в себе си атмосферата на Ориента и френската барокова архитектура. Тази уникална връзка на напълно различни култури наистина пленява!

Основателят на марката е успешният френски дизайнер и творец Alexandre.J, голям любител на античното изкуство и пътешествията. Именно неговите две големи страсти се преплитат в изключителните му парфюми, смесени от най-благородните и най-редките съставки от цял свят.

Парфюмите Alexandre.J кипят от емоции и непреодолими отдалечености. Балансираните и изтънчени есенции на парфюмите са скрити в изключително изпипани флакони, за производството на които са ползвани уникални материали. Флаконите Alexandre.J са ръчно изработени и украсени. В техния креативен дизайн се разпознава изключителният артистичен талант на дизайнера Alexandrе.J. Подарете си истинско изкуството и лукс с френските нишови парфюми Alexandrе.J.

Оценка Alexandre.J Oscent Black1