Восък за депилация и ленти за депилация

Най-продавани

Лентички за обезкосмяване

Радвайте се на гладка кожа в продължение на цели няколко седмици! Депилацията с восък е бърз и ефикасен начин да се отървете от косъмчетата за дълъг период. Изберете восък за депилация, захарна паста за депилация или практични восъчни ленти за лице, крака и подмишници!

Восъкът за депилация лесно прилепва към нежеланите косми, след което вие ги изтръгвате с едно движение. Изтръгвате косъмчетата заедно с корените, с което ги изтощавате, а кожата ви остава гладка за продължителен период от време.

Как да използваме восъчните ленти за депилация?

Измийте и подсушете депилираната област, преди да използвате лентата. Сгрейте добре восъчните ленти в дланите си, след това отделете лентите една от друга и поставете върху депилираната област. Загладете по посока на растежа на космите и след това с бързо движение дръпнете в обратната посока.

Как да изберем восъчни ленти?

Избирайте ленти за депилация в зависимост от депилираната област. Предлагаме ви специални ленти за депилация на интимната област, лицето, подмишниците и краката. Ако страдате от кожни раздразнения, изберете ленти за депилация за чувствителна кожа.

Депилация със захарна паста

Страхувате се, че восъчната депилация ще бъде прекалено болезнена за вас и ще ви предизвика алергична реакция? Тогава опитайте депилация със захарна паста! За разлика от восъка за депилация захарната паста се нанася в посока срещу растежа на космите, а се издърпва по посока на косъма. Затова е по-щадяща към кожата, свежда възможността за нараняване до минимум и е подходяща и за чувствителна кожа.

В нашето предложение ще намерите предпочитаната от мнозина захарна паста Purity Vision и изпитани восъци за депилация и ленти за депилация Veet или Arcocere. Изберете най-доброто!