Victoria's SecretMulti Set подаръчен комплект Vi. за жени

1×
Victoria's Secret Multi Set подаръчен комплект Vi. за жени
Victoria's Secret Multi Set подаръчен комплект Vi. за жени

Този продукт не е в наличност | Код: VIS04916

Pure Seduction парфюмиран спрей за тяло 125 мл. + Pure Seduction, Love Spell, Aqua Kiss тоалетно мляко за тяло 3x100 мл.

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Victoria's Secret Multi Set , поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • уникална възможност да опитате повече аромати от любимата си марка
  • ще зарадва всяка жена

Комплектът съдържа:

  • Pure Seduction парфюмиран спрей за тяло 125 мл.
  • Pure Seduction, Love Spell, Aqua Kiss тоалетно мляко за тяло 3x100 мл.

Състав

Вид аромат
Плодови, Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

Парфюми Victoria's Secret | Може би няма да намерите модел по света, който да не копнее да се превърне в така нареченото „ангелче“ на Victoria's Secret. Тази модна марка е основана през 1977 г. от американския бизнесмен Рой Реймънд. Рой достига до заключението, че повечето мъже (включително и той) биха се радвали, ако могат да купуват бельо за своите партньорки в специализиран магазин. Затова той открива такъв магазин. Интересът надминава неговите очаквания - след първата година трябва да отвори три нови филиала.
Днес Victoria's Secret продава не само луксозни облекла, но и първокласна козметика. Огромен успех постигат предимно нейните парфюми. Вероятно най-популярната продуктова серия е Dream Angels, която е предложена на пазара през 2000 г. и от тогава редовно е актуализирана.
Victoria's Secret се гордее, че за нея работят само най-славните супер модели като Жизел Бюндхен, Миранда Кер и Наоми Кембъл. Не по-малко придирчива е при парфюмите - за създаването на ароматите Victoria‘s Secret са участвали и участват Ани Бузантиан, Адриана Медина, Марк Книтковски, Александра Карлин, Карлос Виналс и други големи имена в тази област.
Специално внимание заслужават и други продукти на Victoria's Secret - например душ геловете и тоалетните млека и кремове. Те са достъпни в много различни колекции (Lemon Escape, Vanilla Lace, Strawberry & Champagne…), от които наистина всеки ще си избере. Нещо повече, предлагат се на изненадващо ниски цени.
Марката Victoria's Secret обезателно ще се хареса на всички, които искат да бъдат секси, обичат чувствени, нежни и изискани аромати, желаят да опитат козметиката, която е любима на холивудските знаменитости.