Преминете към основното съдържание

Victoria's Secret

За марката Victoria's Secret

Превърнете се в изкусителен ангел, след който всеки обръща поглед. Козметиката Victoria’s Secret ще ви омагьоса напълно, независимо дали искате да подчертаете нежността си, да изглеждате темпераментно или да бъдете рафинирана.

 

Повечето хора свързват марката Victoria’s Secret с луксозното бельо, което тя предлага от 1977 г. Днес тя вече е известна и благодарение на отличното си сътрудничество с парфюмеристи със звучни имена и много от оригиналните парфюми Victoria’s Secret са спечелили любовта на жените по цял свят.

Спреят за тяло Victoria’s Secret е достъпен в много варианти. Независимо дали имате настроение за сладък, цветен или екзотичен плодов аромат. В оригинално уханно облаче ще ви обгърне също популярната парфюмна вода Victoria’s Secret Bombshell. Темпераментен аромат, който гали душата и подчертава естествения ви сексапил. А какво ще кажете за незаменимия аромат на кокос? За вас е Victoria’s Secret Coconut Passion, където освен спрей за тяло ще намерите перфектно подхождащ душ гел или тоалетно мляко.

пълен текст скрий текста