Преминете към основното съдържание

theBalm

theBalm

 „Красива за 5 минути“ – това е мотото на американската марка theBalm, която предлага първокачествена козметика в оригинални ретро опаковки със закачлив дизайн. Безкрайното количество ярки цветове ще събуди у вас твореца и ще ви позволи да създадете перфектен грим, с който ще бъде просто очарователна.

Зад марката стои Мариса Шипман (Marissa Shipman), която един ден осъзнава, че иска всяка сутрин да се буди с мисълта, че обича това, което прави. И тъй като е луда по красотата, а в козметичното ѝ въоръжение липсват продукти, които да ѝ подхождат на 100%, решава да предприеме смела стъпка. През 2004 г. напуска досегашната си работа, изготвя бизнес план и с помощта на химици започва да разработва нови продукти. Не след дълго на бял свят се появява новата козметика theBalm.

Запознайте се с легендарния theBalm Mary - Lou Manizer, с мултифункционална употреба като хайлайтър и сенки за очи, изпробвайте бронзант, сенки за очи и контурираща пудра в едно, скрити под шеговитото название theBalm Bahama Mama или култовия руж и сенки за очи theBalm Hot Mama! Не бива да пропускаме също палитрата theBalm Meet Matt(e) Trimony или ружа theBalm Balm Beach.

пълен текст скрий текста