Tangle Teezer Compact Styler Mermaid четка за по-лесно разресване на косата

1×
Tangle Teezer Compact Styler Mermaid четка за по-лесно разресване на косата
Tangle Teezer Compact Styler Mermaid четка за по-лесно разресване на косата
Blue

Код: TAT02210 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Tangle Teezer Compact Styler Mermaid
Характеристика

Как русалките сресват косите си, пълни със солена вода? Тяхната тайна е четката за лесно разресване Tangle Teezer Compact Styler Mermaid. С нейна помощ и вие ще можете лесно да оформите косата си ‒ независимо дали е суха или мокра. Благодарение на патентованата технология с два различни по дължина зъба, четката лесно се плъзга по косата и не я скубе.

Дългите зъби разплитат косата и премахват възелчетата, а късите се грижат за изглаждане и блясък без нежелано накъдряне. Компактният размер, практичната капачка и дизайнът, сякаш роден от морските дълбини, превръщат четката в идеален помощник и по време на път.

Характеристики:

  • за щадящо разресване на суха и мокра коса
  • оставя косата блестяща и загладена
  • ергономичният дизайн е удобен за хващане
  • защитен капак и идеален размер за пътуване

Начин на употреба:
При употреба върху мокра коса първо леко я подсушете с хавлия. След това започнете да разресвате косата с дълги движения в посока надолу, започвайки от връхчетата. Постепенно срешете косата по цялата ѝ дължина. Сухата коса сресвайте с дълги движения в посока надолу от корените към върховете.

Характеристика

Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката Tangle Teezer

Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни.

Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда.

Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга.

Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн.

Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!

Оценка Tangle Teezer Compact Styler Mermaid1