Преминете към основното съдържание

TANGLE TEEZER

За марката TANGLE TEEZER

Tangle Teezer – легендарните четки със стилен дизайн създават истинска революция в света на коафьорите. Зад марката Tangle Teezer стои Шон Пи, който в последните 30 години работи в едни от най-реномираните фризьорски салони.

 

В тях той често има проблем с разресването и решава да създаде четка, която лесно да сресва косата, без да я скубе. След няколко години проучвания, разработки и различни дизайни, през 2007 г. се появява първата четка за коса Tangle Teezer Original с патентована технология с два типа гъвкави зъбчета. По-дългите зъби на четката се справят със заплетената и сплъстена коса, а по-късите придават блясък и приглаждат косъма. 

Когато започнете да ползвате четка на Tangle Teezer , никога повече няма да поискате друга. Достатъчно е само да изберете правилната четка за типа коса. Tangle Teezer The Original е идеална за крехката и стресирана коса, четката с капаче Tangle Teezer Compact Styler е подходяща за носене в дамската чанта и по време на път, а Tangle Teezer с дръжка Wet Detangling без проблем ще се справи с мократа и неподатлива на сресване на коса. Марката, разбира се, е помислила и за най-малките. Сред предложенията ѝ ще намерите и детски четки Tangle Teezer, които с лекота разресват фината им коса. 

пълен текст скрий текста