Tangle Teezer Compact Styler четка

1×
Tangle Teezer Compact Styler четка
Tangle Teezer Compact Styler четка
Препоръчителна цена на дребно
30,50лв.

Спестете 19%
Cheeky Peach
24,75лв.

 • Tangle Teezer Compact Styler четка
 • Tangle Teezer Compact Styler четка
 • Tangle Teezer Compact Styler четка
 • Tangle Teezer Compact Styler четка
 • Tangle Teezer Compact Styler четка
Код: TAT01673 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта Tangle Teezer Compact Styler

Запознайте се с легендарната четка за коса. Веднъж след като изпробвате дизайнерската четка Tangle Teezer Compact Styler, ще разберете защо този стилен помощник печели популярност сред фризьорите и техните клиенти по цял свят.

Благодарение на гъвкавите зъбци, можете да забравите за болезненото сресване и нежеланото накъсване на косата. Компактният дизайн също се вписва чудесно в дамската ви чанта и забързаното ви ежедневие.

Характеристики:

 • бързо и прецизно разресва косата
 • двустепенната система на зъбците предотвратява накъсването и начупването на косата
 • гладката повърхност на зъбците позволява лесно почистване на четката
 • оставя косата съвършено лека и въздушна
 • капачето пази зъбците от повреда 
 • идеална за път и за дамската чанта

Начин на употреба:
Сресвайте косата си бавно, на кичури, по посока от корените към връхчетата.

За марката Tangle Teezer

Tangle Teezer принадлежи към забележителните марки в областта на грижата за косата. Красивата и здраво изглеждаща коса изисква специално внимание по отношение на избора на шампоаните, балсамите и другите продукти козметика за коса. Понякога се забравя обаче, колко е важно механичното третиране. Tangle Teezer е абсолютен хит между четките за лесно и щадящо сресване на суха и мокра коса. Революционният подход в технологиите, материалите и необикновения дизайн правят четките Tangle Teezer световен пролом в грижата за косата на деца и възрастни.

Ползването на Tangle Teezer е свързано с комфортен, безусилен начин за достигане на съвършено разресана коса без риск за увреждането й или неприятно дърпане. Благодарение на специфичното разположение на зъбите с различни дължини от мек и гъвкав материал сресването е невероятно лесно. Справя се и с истински заплетен сноп или неподдаваща се вълниста коса. Въобще не е случайно, че Tangle Teezer се превърна в буквално световна сензация и фризьорска мегазвезда.

Кой е създателят на гениалното помагало и символа на лесното разресване? Английският фризьор Шон Палфри създал през 2004 г. първия прототип на необикновена четка, без поява на някакъв голям отзвук. Той не предизвиква интереса на инвеститорите и с телевизионното шоу за представяне на бизнес възможности, но не се отказва и продължава да е убеден в силата на своята идея. Една година по-късно, на панаира в Бирмингам неговите изделия привличат представителя на електронния магазин Boots и така започва да се продава черният Tangle Teezer. Окончателен пролом и истински успех носи розовият вариант. Печалбите растат с главозамайващо темпо и идва една награда след друга.

Днес Tangle Teezer е най-продаваната четка за коса във Великобритания, а по света всяка минута се продават осем броя. Предлагат се няколко линии и много цветови вариации. Tangle Teezer Original ще бъде обикнат от всеки. Отлична ергономична форма, идеална за лесно захващане, въобще никакво дърпане, минимални усилия и резултатът е красива, лъскава коса и здрав вид. Можете да носите със себе си Tangle Teezer Compact винаги и навсякъде. Благодарение на малките си размери, ще намерите място за него във всяка чанта. Tangle Teezer Aqua Splash е разработен специално за разресване на мокра коса, а Tangle Teezer Salon Elite предлага напълно нов,подобрен дизайн.

Четките Tangle Teezer определено принадлежат към основните „must have“ във вашия комплект за красота. Изключителното съчетание на полезните качества с чудноватия дизайн и променливата използваемост за всички типове коса, прави Tangle Teezer магическо средство на достъпна цена. Забравете чупенето и цъфтенето на краищата, увреждането на корените, неприятното дърпане - тук е ерата на Tangle Teezer!

Оценка Tangle Teezer Compact Styler1