Shiseido ArchLiner Ink течна очна линия в писалка

Shiseido ArchLiner Ink течна очна линия в писалка
Shiseido ArchLiner Ink течна очна линия в писалка
Препоръчителна цена на дребно
50,90лв.

Спестете 15%
01 Shibui Black 0.4 мл.
42,90лв.

Код: SHI03838 | В наличност
1
СПИДИ
още утре сряда 21.04.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 21.04.2021 г.

Описание Shiseido ArchLiner Ink
Характеристика

Копнеете ли за изключително прецизен грим? Течната очна линия маркер Shiseido ArchLiner Ink има специално скосено острие, което позволява да очертаете точна, тънка и интензивно черна линия. Благодарение на силната пигментация и много устойчивите съставки можете да разчитате, че вечерта линията ще бъде толкова перфектна, както и непосредствено след нанасянето ѝ.

Характеристики:

  • осигурява безупречен вид в продължение на цели 24 часа
  • подчертава очите и създава илюзия за по-гъсти мигли
  • бързо засъхва върху клепача и не се размазва
  • водоустойчива и наситено пигментирана
  • малкият връх и ергономичната форма улесняват нанасянето

Съставки:

  • чист черен пигмент – осигурява пълен и интензивен цвят
  • водоустойчиви полимери – увеличават устойчивостта на линиите
  • дерматологично и офталмологично тествана

Начин на нанасяне:
Разтръскайте добре преди употреба. За да оформите нежни линии, плъзнете върха на писалката точно над миглите. За постигане на по-дебела линия, поставете върха на писалката хоризонтално върху окото и се движете от вътрешния ъгъл на окото към външния.

Характеристика

Цвят
черен
Консистенция
очна линия маркер
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
водоустойчивост

За марката Shiseido

Луксозната японска козметика Shiseido повече от 140 години дефинира концепцията за красота. Философията на марката се основава на убеждението, че красотата не е визуално изображение, а преди всичко усещане.

Марката има богата история. От самото начало тя черпи най-доброто от Западната козметика и се позовава на традиционните азиатски ценности. Shiseido козметиката е култово понятие не само поради непреходните продукти и дългогодишните традиции, но и благодарение на успешните иновации. Компанията непрестанно се ангажира с разработване на нови технологии в областта на грижата за лицето и с течение на годините става признат авторитет в тези изследвания.

Що се отнася до качеството и сложността на съставките на продуктите, както и принципите за опазване на околната среда, Shiseido е високо над стандартите. Дали ще изберете парфюм Shiseido, някой от луксозните продукти за грижа за лицето, Shiseido грим, или слънцезащитен крем Shiseido – тази първокласна козметика от Япония винаги отлично се грижи за вас и с нея чувствате естествената красота.

Оценка Shiseido ArchLiner Ink