Шампоани против пърхот

Избрали сте
  • Пърхот
Филтър
Ценови диапазон

до

За кого?
Подаръци и промоции
Oценка
  •   26
  •   13
  •   3
  •   1
Най-продавани

Шампоан за пърхот

Страдате ли от пърхот? Вие не сте сами.

С проблема с пърхота през живота си се среща половината от населението. Неприятното чесане и дребните частици умъртвена кожа, които падат върху облеклото, определено не са приятни. Появата на пърхот има различни причини, които включват дехидратация на кожата, недостатък на хранителни вещества, намален имунитет, но и употреба на неподходящ шампоан и друга козметика за коса. За оздравяване на кожата ползвайте специализирани продукти против пърхот.

Най-напред, употребявайте специален шампоан против пърхот! Такъв шампоан за пърхот хидратира кожата на косата, предотвратява разпространението на микроорганизмите, причиняващи лющенето на кожата и съдържа успокояващи вещества, които елиминират сърбежа на кожата. Истинският качествен шампоан против пърхот не само ще ви избави от съществуващия пърхот, но предхожда и неговото повторно появяване.

Изберете най-добрия шампоан за пърхот в notino.bg и ще имате красива коса и здрава кожа на косата! В нашия широк асортимент ще намерите качествени шампоани от чудесните марки Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay, Neutrogena, Vichy, Ziaja и други.