La Roche-Posay Kerium

шампоан против пърхот

La Roche-Posay Kerium шампоан  против пърхот
La Roche-Posay Kerium шампоан  против пърхот
La Roche-Posay Kerium шампоан  против пърхот
125 мл.
30,90лв.

Код: LRP0068 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
При покупката на продукти на марката La Roche-Posay на стойност минимум 38 лв. получавате подарък 50 мл. опаковка на мицеларна вода.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 27.03.2019 г.
La Roche-Posay Kerium
125 мл. | 30,90лв.

Информация за козметиката La Roche-Posay Kerium

Шампоанът La Roche-Posay Kerium ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.

Характеристики:

  • премахва пърхота от косата
  • регенерира и подхранва косата
  • интензивно хидратира
  • намалява чупенето на косата
  • прави косата гладка

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.

Характеристика

Ефект
Срещу пърхот
Тип на косата
пърхот

За марката La Roche-Posay

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.