Salvador DaliDalilight тоалетна вода за жени

Salvador Dali Dalilight тоалетна вода за жени
Salvador Dali Dalilight тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
36,00лв.

Спестете 13%
30 мл.
31,30лв.

Код: SAD0060 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
още утре четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Salvador Dali Dalilight
Състав

Salvador Dali Dalilight е едновременно деликатен и свеж аромат, вдъхновен от чара, изтънчеността и елегантността на жените. Потопете се в този цветно-плодов аромат, чиято лекота и свежест ще Ви съпътстват на всяка крачка. Флакона на парфюма Salvador Dali Dalilight е просто оригинален.

Началните тонове на парфюма Dalilight започват с свеж тон на амалфи лимон, пресни мандарини и вкусни червени ябълки. Сърцето крие водни лилии, праскови и жасмин. Финала завършва с мускус и съблазнителни кедър и амбра. Женския парфюм  Salvador Dali ще Ви бъде перфектна компания за летните дни.

Аромата Salvador Dali Dalilight ще Ви изненада и ще Ви развълнува. Обградете се с положителна аура и се насладете на деня!

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, крем, праскова
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кедър, мускус, кехлибар
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Salvador Dali

Парфюми Salvador Dali | Салвадор Дали е добре познат ходожник от миналият век. Той се включва и в производството на парфюми. Създадени през  40-те и 50-те години на 20-ти век. Парфюмите "Салвадор Дали" са ексклузивни, защото се произвеждат в ограничени серии и всеки един флакон се смята за произведение на изкуството. Ако имате повече възможности може да си закупите парфюм от музея на Салвадор Дали произведен преди 60 години. Общодостъпните марки  (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) може да откриете и в нашият онлайн магазин. Като момче Дали е искал да бъде първо готвач и след това човек на изкуството. 

Оценка Salvador Dali Dalilight