Преса за коса с кератин

Преса за коса с кератин

Кератинова преса за коса

Копнеете за съвършено права и здрава коса, която има естествен блясък още от пръв поглед? Опитайте пресата за коса с кератин, която не само перфектно изправя косата и изглажда повърхността ѝ, но едновременно с това я подхранва и защитава от начупване.

Кератиновата преса има загряващи плочи, напоени с кератин, който защитава структурата на косата ви от увреждане и изсушаване при топлинно оформяне. Така косата е по-здрава, блестяща и сияйна.

Предимства на пресата за коса с кератин

  • Щадящо изглажда и оформя косата.
  • Предотвратява наелектризирането и начупването на косата.
  • Предотвратява изсушаването и накъсването на косата.
  • Оставя косата блестяща.
  • Създава защитна бариера, която защитава косъма.

Как да използвате пресата с кератин?

Работата с кератиновата преса е много лесна. Поставете кичур коса между плочите, натиснете дръжката и преминете по целия кичур – от корените до краищата. Продължавайте по същия начин, докато не създадете желаната прическа – начинът е същият, както при класическата преса за коса.

Какво е кератин и как действа?

Често е наричан спасител на косата. Факт е, че този протеин е основният елемент, от който е изградена косата – до 95%. Оказва влияние върху нейната сила и качеството ѝ като цяло. Недостигът му може да бъде допълнен чрез използване на шампоани, спрейове и друга козметика за коса, съдържаща кератин, или пък именно с кератиновата преса за коса.

Изберете качествената преса за коса с кератин Rowenta, Remington или BaByliss PRO, или пресата за нанасяне на бразилски кератин Brazil Keratin Iron Repair, която ще придаде на косата ви здрав блясък, какъвто сте виждали в телевизионните реклами.