PradaOlfactories Les Mirages - Desert Serenade парфюмна вода унисекс

Prada Olfactories Les Mirages - Desert Serenade парфюмна вода унисекс
Prada Olfactories Les Mirages - Desert Serenade парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: PRA02885 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Prada Olfactories Les Mirages - Desert Serenade
Състав

Обгърнете се в аромат, който съвършено ще се слее с вас и ще се превърне в новия ви подпис. Унисекс парфюмната вода Prada Olfactories Les Mirages - Desert Serenade ще ви спечели от първото вдъхване и никога няма да спре да ви изненадва.

  • оригинален аромат за оригинална личност
  • унисекс аромат

Състав

композиция
шафран, кожа, мед
Вид аромат
Кожени

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Olfactories Les Mirages - Desert Serenade