Открийте ароматите Prada L’Homme и La Femme

Ароматите Prada L’Homme и La Femme откриват двете страни на една монета, мъжественост и женственост, сила и нежност. И двата обаче нарушават стереотипите, отхвърлят клишетата и във всички аспекти възприемат същността на двата пола. Открийте съблазнителната сила на женския елемент и изискаността на мъжката противоположност. Насладете се на аромата, който идеално изразява Вашия уникален характер.

пълен текст скрий текста

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada.  

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

пълен текст скрий текста

Препоръчано

12

12 Покажи следващ