Prada Les Infusions: Infusion Mandarine парфюмна вода за жени

Prada Les Infusions:  Infusion Mandarine парфюмна вода за жени
Prada Les Infusions:  Infusion Mandarine парфюмна вода за жени
100 мл.

Код: PRA02609 | Този продукт не е в наличност

Описание Prada Les Infusions: Infusion Mandarine
Състав

Насладете се на този празник за обонянието, изпълнен с нотки на сочна мандарина. Парфюмната вода за жени Prada Les Infusions: Infusion Mandarine е жив цитрусов аромат, който ще подейства като прилив на енергия и жизнерадост.

  • искрящ и свеж аромат на цитрусови плодове
  • ароматът е дело на парфюмеристката Даниела Андрие
  • създаден за горещите летни дни

Съставки на аромата
Цялата ароматна композиция е поетична интерпретация на нотките на мандарина с акцент върху зелените нотки. Във върховите нотки те се допълват от горчив портокал, листа на мандарина и кора от цитруси. Сърцевидните нотки са композирани от есенция от нероли, ухание на цвят на портокал, а базовите – от топлите нотки на смола от опопонакс.

История на аромата
Всеки аромат от колекцията Les Infusions de Prada се фокусира върху една основна съставка в композицията. Ароматите се разкриват и представят отличителния си характер на интензивна нежност и елегантно докосване. Парфюмната вода Infusion Mandarine е представена през 2018 г. като първия цитрусов аромат от серията.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
портокал, зелена мандарина, портокалова кора, цвете на мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, нероли
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
опопонакс
Вид аромат
Цитрусови, Ароматни

За марката Prada

Модните ревюта на Prada винаги са нещо ново, неочаквано и разкриващо. Те показват неповторими колекции, създадени от привидно противоречиви елементи с цел да предизвикат реакции – живи, бурни, емоционални и интелектуални. Този заряд и уникален подход отразява и всеки парфюм Prada. 

Брилянтна идея, специфична техника или ексклузивни съставки – типичният Prada аромат ползва всички тези елементи, но техните творци непрестанно ги трансформират. Разбиват ги на малки парченца и ги свързват с нещо напълно неочаквано. После започват да ги събират отново заедно и изведнъж се появява нещо тайнствено и мистериозно. Онези старите и добре познати аромати са преоткрити и претворени в нещо ново и невероятно.

Позволете си да поемете на пътешествие на сетивата, пълно с красота и лукс. Опитайте емблематичния дамски аромат Prada Candy или мъжката класика Prada Luna Rossa и се отдайте на очарованието на Prada, една от най-влиятелните модни къщи в света.

Оценка Prada Les Infusions: Infusion Mandarine