Philips StyleCare Essential BHH880/00

изглаждаща четка за коса

Philips StyleCare Essential BHH880/00 изглаждаща четка за коса
Philips StyleCare Essential BHH880/00 изглаждаща четка за коса
BHH880/00
79,90лв.

Код: PHI01651 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник 1.07.2019 г.
Philips StyleCare Essential BHH880/00
BHH880/00 | 79,90лв.

Описание на продукта Philips StyleCare Essential BHH880/00

Изглаждащата четка за коса Philips StyleCare Essentiel BHH880/00 е идеална за бързо и ефективно оформяне на косата. Тя е идеален помощник при ситуации, когато трябва да изглаждате прекрасно, но искате да оставите косата да отпочине от класическото изправяне на отделните кичури.

Характеристики:

  • леко, бързо и ефективно изправя и сресва косата
  • придава на косата здрав вид и ослепителен блясък
  • предпазва косата от изгаряне и чупене
  • оставя косата гладка и фина

Техническа спецификация:

  • две настройки на температурата на 170 °C и 200 °C
  • технологията ThermoProtect предотвратява прегряване
  • 111 нагрявани плочки – загряване до 50 секунди
  • турмалинова керамична повърхност
  • 1,8 m дълъг въртящ се кабел и захранване от мрежата

Начин на употреба:
Оставете уреда да загрее и след това постепенно започнете да сресвате косата. За постигане на по-голям обем се наклонете, прехвърлете косата напред и сресвайте в посока надолу.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.