Philips DryCare Essential BHD003/00 сешоар за коса за пътуване

1×
Philips DryCare Essential BHD003/00 сешоар за коса за пътуване
Philips DryCare Essential BHD003/00 сешоар за коса за пътуване
BHD003/00
21,80лв.

Код: PHI01848 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Philips DryCare Essential BHD003/00
Характеристика

Не ви се ще да се откажете от прическата и сешоара дори и на път? Сешоарът за пътувания Philips DryCare BHD003/00 е лек и изключително удобен, така че да може да го носите със себе си почти навсякъде. Благодарение на ергономичната му форма с него се работи наистина лесно.

Характеристики:

  • позволява ви да изсушите косата си бързо независимо къде се намирате
  • деликатен към косата, може да се използва всеки ден
  • позволява лесно да завиете краищата на косата

Техническа спецификация:

  • 2 предварително зададени комбинации от температура и скорост на сушене
  • ергономичен дизайн за лесна манипулация
  • концентратор за лесно оформяне
  • сгъваема дръжка за лесно съхранение
  • ниско тегло за удобно пътуване
  • 1,8 метра дълъг захранващ кабел

Начин на употреба:
Включете щепсела на сешоара в контакта. За бързо изсушаване изберете позиция на горещ и силен въздух (II.), за леко сушене изберете позиция на топъл въздух (I.)

Подробни инструкции

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката Philips

Марката Philips е добре позната в много домове. Седемте сини букви в логото с щит, звезди и вълни ни съпътстват повече от 120 години. През периода на своето съществуване, Philips е изградила репутация на водеща и заслужаваща доверие марка в областта на здравеопазването, жизнения стил и осветлението.
Philips & Co. е основана през 1891 г. в Айндховен, Холандия и нейната цел е била да покрие нарастващото търсене на електрически крушки, която съпътствала напредващата електрификация. Една от първите кампании е стартирана през 1898 г., когато Антон Филипс използва като маркетингов инструмент серия пощенски картички с холандски национални носии, като на всяка картичка придава думата Philips, съставена от електрически крушки.
Постепенно компанията Philips започва да се ориентира и към други сфери. Днес е лидер в областта на грижите за хора със сърдечни заболявания, неотложна грижа и домашна здравна грижа, енергийно спестяващи решения и нови осветителни приложения, както също в областта на бръснене за мъже, подстригване и грижа за зъбите. В центъра на вниманието й са иновациите и въвеждането на най-новите технологии за удобство на потребителите. Принципът „смисъл и простота“ отразява ангажимента на Philips да бъде пазарно ориентирана компания, предлагаща продукти и услуги, които отговарят на обещаното на потребителите: „Създадени за вас, лесно ползване и модерни“.
На сайта Notino.cz Philips предлага на своите клиенти продукти за мъже и жени, предимно в категорията Лична грижа, предназначени за грижа за кожата, косата и тялото. Можете да намерите четки за зъби Philips Sonicare от поредицата Грижа за зъбите и венците, които са оборудвани с нашата патентована „sonic“ технология за перфектно усещане от почистените зъби.
Като част от актуалните тенденции, Philips представи новата линия на марката - „иновации и вие“, произлизаща от силната вяра, че иновациите имат смисъл само тогава, когато се основават на цялостното разбиране на нуждите и желанията на потребителите.
Марката Philips принадлежи към традиционните и доказани стойности и днес се идентифицира предимно с максимален акцент върху иновациите и потребностите на потребителите. С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности, съчетано с най-новите тенденции.

Оценка Philips DryCare Essential BHD003/001