Paul Emilien

"Paul Emilien"- хармонията на френската традиция при висшата парфюмерия.

 

"Paul Emilien" е млада френска марка нишови парфюми, аромати за дома и ароматни свещи.Философията на марката е да предлагат висококачествени продукти, произведени във Франция от най-добри материали, като например злато или сребро, както и достъп до парфюми, изцяло в рамките на известната френска традиция при висшата парфюмерия (haute parfumerie), родена в столицата на световната козметика - гр. Грасс, Франция.

Марката "Paul Emilien" е основана през 2014 г. от едноименния френски дизайнер на парфюми Пол Емилия, роден през 1966 г във френските Севенни.Още от ранна възраст той се посвещава на изкуството, а след няколко години започва да мечтае за бъдещи продукти и решава да основе собствена марка парфюми. Като самоук в малката домашна  лаборатория разработва първите си аромати ,като в същото време вече мисли за опаковането на бъдещите си творения. Цялостната концепция му помага да обогати опита си в пътешествия по целия свят. Така се появява марката "Paul Emilien", с визията  за създаване на аромати така, както музикант създава хармонични акорди. Парфюмите са с  качество ,докосващо стандарта на висшата парфюмерия и със същото качество луксозни опаковки.

Всички ароматни творения на Пол Емилия са от най-високо качество, с уважение към ценната традиция и отварят врати към един нов свят на лукс и ароматна  хармония. За изработката на парфюми "Paula Emilien" е поставен огромен акцент както върху качествените материали и високото ниво на творчески и производствени процеси, така и върху абсолютното превъзходство при опаковките.Уникалността на опаковъчни продукти "Paul Emilien" се дължи на ръчната изработка на стъкло, керамика, кутиии и на прекрасния оригинален дизайн с артистична стойност.

Всеки момент от живота на Пол Емилие е източник на вдъхновение, което е превъплътено в неговите уханни творения и така напред. Изберете от портфолиото на марка "Paul Emilien" някоя от парфюмните води,притежаващи истинска френска елегантност и изтънченост и позволете да бъдете омагьосани от хармонията на ароматите и чистата традиция на висшата парфюмерия.

"Paul Emilien"- Уханието на елегантността, истинската изтънченост и традиция на френската висша парфюмерия.

пълен текст скрий текста

За съжаление в момента нямаме в наличност никакви продукти на марка Paul Emilien.