Paul Emilien

"Paul Emilien"- хармонията на френската традиция при висшата парфюмерия.

 

"Paul Emilien" е млада френска марка нишови парфюми, аромати за дома и ароматни свещи.Философията на марката е да предлагат висококачествени продукти, произведени във Франция от най-добри материали, като например злато или сребро, както и достъп до парфюми, изцяло в рамките на известната френска традиция при висшата парфюмерия (haute parfumerie), родена в столицата на световната козметика - гр. Грасс, Франция.

Марката "Paul Emilien" е основана през 2014 г. от едноименния френски дизайнер на парфюми Пол Емилия, роден през 1966 г във френските Севенни.Още от ранна възраст той се посвещава на изкуството, а след няколко години започва да мечтае за бъдещи продукти и решава да основе собствена марка парфюми. Като самоук в малката домашна  лаборатория разработва първите си аромати ,като в същото време вече мисли за опаковането на бъдещите си творения. Цялостната концепция му помага да обогати опита си в пътешествия по целия свят. Така се появява марката "Paul Emilien", с визията  за създаване на аромати така, както музикант създава хармонични акорди. Парфюмите са с  качество ,докосващо стандарта на висшата парфюмерия и със същото качество луксозни опаковки.

Всички ароматни творения на Пол Емилия са от най-високо качество, с уважение към ценната традиция и отварят врати към един нов свят на лукс и ароматна  хармония. За изработката на парфюми "Paula Emilien" е поставен огромен акцент както върху качествените материали и високото ниво на творчески и производствени процеси, така и върху абсолютното превъзходство при опаковките.Уникалността на опаковъчни продукти "Paul Emilien" се дължи на ръчната изработка на стъкло, керамика, кутиии и на прекрасния оригинален дизайн с артистична стойност.

Всеки момент от живота на Пол Емилие е източник на вдъхновение, което е превъплътено в неговите уханни творения и така напред. Изберете от портфолиото на марка "Paul Emilien" някоя от парфюмните води,притежаващи истинска френска елегантност и изтънченост и позволете да бъдете омагьосани от хармонията на ароматите и чистата традиция на висшата парфюмерия.

"Paul Emilien"- Уханието на елегантността, истинската изтънченост и традиция на френската висша парфюмерия.

пълен текст скрий текста

Съжаляваме, че не намерихте това, което търсите. Ние обаче вярваме, че благодарение на широката ни гама ще изберете друг продукт, който ще ви зарадва.