Паста за зъби без флуор

Най-продавани

Качествени пасти за зъби без флуор

Прекалената чувствителност или алергията към флуор вече няма да ви притесняват. Грижете се за зъбите си с паста за зъби без флуор и ги защитете от поява на зъбен кариес. Флуорът е част от повечето пасти за зъби – предпазва зъбния емайл и действа срещу бактериите. Но и пастата за зъби без флуор също съдържа вещества, които надеждно предпазват вашите зъби и венци.

Какво е флуор?

Ще намерите това вещество във водата, морските риби, солта или черния чай. И, разбира се, в голямо количество в пастите за зъби. Флуорът е необходима част от човешкото тяло и допринася за здравето на зъбите и костите. Но бъдете внимателни за възможно предозиране с флуор – флуороза, което може да доведе до безвъзвратно оцветяване с петна на зъбите. Ако искате да се предпазите от прекаления прием на флуор, опитайте паста без флуор.

Изберете най-добрата паста за зъби без флуор

  • Детска паста за зъби без флуор е идеална за най-малките, при които не искате да рискувате състояние на флуороза. Защото и при децата има опасност от поява на петна по зъбния емайл в следствие от постоянното поглъщане на класическата паста.
  • Пастата за зъби без флуорид за чувствителни зъби действа против прекалената чувствителност на зъбния емайл.
  • Избелващата паста за зъби без флуор ще ви помогне да поддържате зъбите си искрящо бели.
  • Натуралните пасти без флуорид се грижат за зъбите ви с помощта на естествени съставки и освежаващи билки.

Без значение какъв тип паста за зъби ще изберете, не забравяйте и за останалите помощници в битката срещу зъбната плака – четка за зъби, четка за междузъбните пространства или конец за зъби.