EcodentaGreen Wild Strawberry Flavoured паста за зъби за деца без флуорид

Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured паста за зъби за деца без флуорид
Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured паста за зъби за деца без флуорид
75 мл.

Код: ECD0005 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Подарък за вас
Безплатна доставка при поръчки на продукти от категория Майка и дете над 30 лв.

Описание Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured

Пастата за зъби Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.

Характеристики:

  • подсилва зъбния емайл
  • ефективно предпазва зъбите
  • предотвратява възникване на зъбен кариес

Състав:

  • без флуориди

Начин на употреба:
Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.

Пълен списък на съставките

AQUA, GLYCERIN, HYDRATED SILICA, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CELLULOSE GUM, CALCIUM HYDROXYAPATITE, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) EXTRACT, AROMA, SODIUM SACCHARIN, CI 16255. Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

За марката Ecodenta

Пастите за зъби, предлагани под марката Ecodenta са резултат от свързването на съвременната наука и природата. Произведени са от естествени вещества, които са полезни за здравето и не вредят на околната среда. Пастите не съдържат пенливи или абразивни съставки, пероксид, SLS или парабени.
Продуктите Ecodenta са създадени в сътрудничество с Литовския университет по медицински науки и са тествани от зъболекари. Отделните изделия са обогатени с активни съставки от подбрани растения, които бързо и много щадящо помагат за елиминиране на проблеми със зъбите и венците. Съдържат също естествен източник на калций - kalident (калциев хидроксиапатит), който затваря пукнатините и нарушената повърхност на зъбите, предпазва от възникване на кариес и е дезинфектант.
Пастите съдържат също активната съставка teavigo, която се намира в зеления чай и нейните ефекти са научно доказани. Тази съставка има антибактериален ефект, предпазва зъбите от образуване на зъбен камък и оставя в устата дълготрайно усещане на свежест. Пазете вашите зъби с редовно почистване с качествена паста за зъби!

Оценка Ecodenta Green Wild Strawberry Flavoured