Parfums De Marly Layton Royal Essence подаръчен комплект унисекс

Parfums De Marly Layton Royal Essence подаръчен комплект унисекс
Parfums De Marly Layton Royal Essence подаръчен комплект унисекс
Безплатна доставка
228,60лв.

Код: PDM00412 | в наличност повече от 1 бр.

парфюм пълнещ 10 мл. + парфюм пълнител 2 x 10 мл.

1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
петък 25.06.2021 г.

Описание Parfums De Marly Layton Royal Essence
Състав

Характеристики:

  • съдържа миниатюри на ароматите
  • аромат, подходящ за всеки ден
  • унисекс – за мъже и за жени

Комплектът съдържа:

  • парфюм пълнещ 10 мл.
  • парфюм пълнител 2 x 10 мл.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лавандула, бергамот, мандаринено-портокалов аромат, ябълка
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
здравец, жасмин, теменуга
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, ванилия, кардамон, пипер, сандалово дърво, гуаяк
Вид аромат
Ориенталски, Цветни
Тип комплекти
малка опаковка

За марката Parfums De Marly

Луксозните нишови парфюми Parfums de Marly са вдъхновени от времето на Луи XV, който е бил известен с голямата си страст към ароматите. Той особено харесвал предимно екстравагантни парфюми с богат състав и голяма интензивност. Всеки ден искал различен аромат в покоите си, а прословути станали и ароматните фонтани в двора му.

Parfums de Marly съживяват духа на богатите приеми и празненства, които се провеждали в Шато де Марли за удоволствие на членовете на кралския двор и чуждестранни величия. Освен възвръщане към традициите на добросъвестност в парфюмерийния занаят, марката Parfums de Marly отдава почит и на престижните конни надбягвания. Луи XV ги е обожавал. Всеки аромат носи названието и характера на една от редките породи коне, която се е появила във френския кралски двор. Можете да усетите ароматите на Parfums de Marly Herod, Oajan и Pegasus.

Всеки парфюм Parfums de Marly крие в себе си очарованието на френската история. Потопете се в богатите ухания на най-качествените суровини, които са били използвани по време на златната ера на парфюмерията през 18-ти век.

Оценка Parfums De Marly Layton Royal Essence