OriflameSun 360 слънцезащитен крем в стик SPF 30

Oriflame Sun 360 слънцезащитен крем в стик SPF 30
Oriflame Sun 360 слънцезащитен крем в стик SPF 30
8 гр.

Този продукт не е в наличност | Код: OFL05793

Слънцезащитният продукт Oriflame Sun 360 е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.

Характеристики:

  • интензивно хидратира
  • може да се ползва за лице и тяло
  • предотвратява напукване на устните
  • минерални UV филтри – остават на повърхността на кожата и отразяват слънчевите лъчи
  • продуктът е водоустойчив

Начин на употреба:
Прилагайте защитните препарати в достатъчни количества. Преди излагане на слънце равномерно нанесете върху устните. Повторете по всяко време през деня при необходимост.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.
Пълен текст

Характеристика

Консистенция
твърд
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)
Активни вещества
витамин E

Компанията "Oriflame" е основана през 1967 г. в Швеция.Нейните продукти - продавани чрез независими консултанти по продажби, бързо печелят популярност сред клиентите и в момента са достъпни в повече от шейсет страни.

Офертата на "Oriflame" включва над 600 продукта, съдържащи само най-добрите съставки."Oriflame" отдава голямо значение на научните изследвания - в нейните лаборатории са наети десетки водещи учени, които постоянно работят за разработване на нови технологии.

Кремове, шампоани, душ-гелове ... "Oriflame" е вдъхновена от шведската девствена природа. В състава на продуктите могат да бъдат открити екстракти от растения растящи на брега на морето, планински ливади и т.н. Специално внимание заслужават чувствените, свежи и елегантни аромати, проектирани в сътрудничество с водещи френски парфюмеристи.

Козметика "Oriflame"  е подложена на сложни тестове върху хора доброволци. Благодарение на това, можете да бъдете абсолютно сигурни за нейната ефективност и безопасност. Всички суровини са получени по един етичен начин, без ненужна тежест за околната среда. Не е чудно, че "Oriflame" се гордее с многобройни сертификати за качество и опазване на околната среда.

"Oriflame" подкрепя редица благотворителни проекти. Марката е съосновател на организацията " World Childhood Foundation", която изоставени деца и деца жертви на  насилие.

Марка "Oriflame" ще се хареса на всички, които искат резултати, а не обещания, търсят качество на разумна цена, искат да бъдат красиви и привлекателни,и тези, които страдат от различни кожни проблеми.