Nuxe Prodigieux парфюмна вода за жени

3×
Nuxe Prodigieux парфюмна вода за жени
Nuxe Prodigieux парфюмна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
85,00лв.

Спестете 24%
50 мл.
64,60лв.

Код: NUX1519 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Информация за парфюма Nuxe Prodigieux
Състав

Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамската парфюмна вода Nuxe Prodigieux е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие.

  • цветен аромат
  • плодов аромат
  • сладък аромат
  • за жени с романтична душа
  • свеж аромат, идеален за по-топло време

Състав

Вид аромат
Цветни

За марката Nuxe

Козметиката Nuxe съчетава силата на природата, ефективността на науката и глезене на сетивата за невероятното удовлетворение при нейното използване. Тази комбинация е отразена в самото название на марката, възникнало от свързване на думите „Nature“ и „Luxury“, които всички продукти Nuxe притежават. Козметиката Nuxe не съдържа парабени или минерални масла.

Марката Nuxe започва своето развитие в началото на 50-те години. Истински живот обаче й вдъхва през 1989 година Aliza Jabès (Ализа Жабес), привърженичка на ароматерапията, а по-късно и основателка на концепцията Nuxe Spa. Още първият продукт, сухото масло Nuxe Huile Prodigieuse®, създадено от нея, придобива веднага огромен успех и днес то е емблематичен продукт на марката.

Компанията Nuxe активно се ангажира с изследователската дейност и всички продукти се разработват с помощта на оригинални методи, основани на познанията на модерната ботаника. Днес маслото Nuxe допълва комплектна гама продукти за грижа за лицето и тялото, а парфюмът Nuxe е вдъхновен именно от характерния аромат на сухото масло.

Оценка Nuxe Prodigieux3