Notino Wooden Collection четка за пудра

Notino Wooden Collection четка за пудра
Notino Wooden Collection четка за пудра
Безплатна доставка
36,50лв.

Код: NOI02408 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Еконт
вторник 20.04.2021 г.

Описание Notino Wooden Collection

Фиксирането на фон дьо тена и матирането на лицето са задължителна част от ежедневния ритуал за разкрасяване, ако искате да имате безупречен грим. Изберете за тази стъпка четката за пудра Notino Wooden Collection с изключително високо качество на синтетичните влакна и резултатът ще надмине очакванията ви.

Голямата гъстота, мекостта и лекото скосяване на влакната ви позволява удобно да нанасяте пудра по цялото лице, включително зоната под очите. Дръжката от орехово дърво осигурява комфортно използване. Съвършено гладко, както никога преди – такова ще бъде лицето ви, когато решите да си подарите истинското качество.

Характеристики:

  • скосена форма на влакната за нанасяне на пудра по всички извивки на лицето
  • изключително качество на влакната с голяма гъстота и мекост
  • вегански продукт

Материал:

  • синтетичен материал, наподобяващ грива на пони
  • дървена дръжка, 100% орехово дърво

Начин на употреба:
Вземете пудра с четката, леко изтупайте в ъгъла на дланта си, за да махнете излишния продукт, след това внимателно преминете по цялото лице, в посока от центъра към краищата, докато постигнете желания резултат.
Ако почиствате редовно четката, тя ще ви служи дълго, без да промени качеството си. За почистване използвайте продукти, предназначени за това, а после леко подсушете с кърпа.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Wooden Collection