Notino Spa ръкавици за почистване на грим

Notino Spa ръкавици за почистване на грим
Notino Spa ръкавици за почистване на грим
12,00лв.

Код: NOI02310 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Notino Spa
Характеристика

Ежедневната грижа за кожата винаги започва със старателното почистване както на лицето, така и на шията и деколтето. Почистващата ръкавица Notino Microfiber make-up removal glove е изработена от микрофибър, който привлича грима и замърсяванията като магнит. Тя ще се превърне във ваш незаменим помощник в грижата за кожата на тялото. Може да използвате ръкавицата не само за премахване на грима, но и за нанасяне на пилинг или почистване на маска за лице.

Характеристики:

  • използвайте в комбинация с любимите продукти за почистване на грим и замърсявания
  • електростатичните свойства на микрофибъра привличат замърсяванията и грима
  • подходящо за лице, деколте и тяло
  • може да се пере на ръка и в пералня на програма до 40°C
    (препоръчваме да изперете преди първото ползване)

Начин на употреба:
Накиснете ръкавицата в топла вода, изстискайте я и след това я използвайте в комбинация с почистващи или премахващи грима продукти. След употреба отново натопете ръкавицата в топла вода, изстискайте я и я оставете да изсъхне. Редовното пране е препоръчително.

Характеристика

Консистенция
почистващи кърпички
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Spa