Notino Men Collection козметична чанта за мъже

Notino Men Collection козметична чанта за мъже
Notino Men Collection козметична чанта за мъже
Безплатна доставка
Ново
закачащ се
46,80лв.

Код: NOI02515 | В наличност
1
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Notino Men Collection

Няма нищо по-важно от практичните решения, особено когато пътувате. Едно от тях е козметичната чанта за окачане Notino Men Collection. Вече никога няма да се налага да търсите място къде да я сложите. Благодарение на кукичката лесно ще я окачате навсякъде, без нищо да се разсипе от нея. Всичко ще остане на мястото си, прегледно поставено в трите отделения. Тази просторна чантичка значително ще улесни всяко пътуване и ще поддържа вещите ви подредени.

Характеристики:

  • практична козметична чанта, идеална за пътувания
  • просторна е и улеснява подреждането, защото има 3 отделения
  • мрежест джоб за лесно преглеждане
  • по-малък джоб за дребни вещи
  • има кукичка за окачане навсякъде
  • от устойчив полиуретанов материал за лесна поддръжка
  • стилен мъжки дизайн, който никога не омръзва

Размери:

  • 25 × 18 × 10 см

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Men Collection