Notino Master Collection четка за вежди и очна линия

Notino Master Collection четка за вежди и очна линия
Notino Master Collection четка за вежди и очна линия
15,40лв.

Код: NOI02445 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Notino Master Collection

Оформянето на веждите и нанасянето на линия около очите изисква точност. Ще ви я осигури четката за вежди и очна линия Notino Master Collection. Гъстите меки влакна са косо отрязани, за да можете удобно да оформите по-тънка или дебела линия с един замах или прецизно да подчертаете веждите с ефект на истински косъмчета. Благодарение на удобната дръжка ще се справите за миг и ще бъдете перфектни.

Характеристики:

  • позволява оформяне на равномерна линия по дължината на горните мигли
  • с нея лесно запълвате оределите места във веждите
  • качествени синтетични влакна еколон (японска технология), имитират кози косъм
  • изключително меки и оптимално гъсти влакна с плоска форма
  • рисува тънка и дебела линия, оформя отделни косъмчета от веждите
  • удобна дървена дръжка за лесно използване

Начин на употреба:
За нанасяне на очна линия: загребете с четката пигмент (например от контейнери с гел очна линия), притиснете плътно към линията на миглите и с един замах изтеглете към външния ъгъл. За да оформите веждите, нанесете достатъчно сенки или пигментиран восък върху четката и с внимателно движение запълнете веждите.
Не забравяйте редовно да миете четката с вода и подходящ почистващ препарат. Така ще ѝ осигурите голяма издръжливост в перфектно състояние.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Master Collection