Notino Master Collection четка за контуриране и бронзър

Notino Master Collection четка за контуриране и бронзър
Notino Master Collection четка за контуриране и бронзър
27,20лв.

Код: NOI02436 | В наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода notino8 в кошницата и вземете 8% отстъпка от всички продукти за жени.
СПИДИ
още утре сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 10.03.2021 г.

Описание на продукта Notino Master Collection

Ако допълните козметичните си принадлежности с четката за контуриране и бронзант Notino Master Collection, ще придадете на грима си изцяло ново измерение. Тази четка е направена от изключително качествени синтетични влакна, които са скосени така, че лесно да се справите с контурирането или нанасянето на бронзант точно там, където искате да бъдат. С четката ще създадете грим, сякаш оформен от професионалист.

Характеристики:

  • позволява контуриране на лицето и нанасяне на бронзант
  • синтетични влакна еколон с високо качество, произведени по японска технология
  • отличават се с голяма мекост, идеална плътност, наподобяват кози косъм
  • полегатото скосяване е идеално за лесно и прецизно оформяне на контури
  • осигурява равномерно втриване на пигментите, без остри преходи
  • дървена дръжка за удобно боравене

Начин на употреба:
Вземете бронзант или пудра с помощта на четката и нежно ги втрийте на местата, които искате да подчертаете (ако нанасяте бронзант) или там, където естествено пада сянка (под скулите, около линията на косата и по дължината на челюстта – ако правите контуриране). Продължете, докато постигнете желания резултат.
Ако редовно почиствате четката с вода и подходящ препарат, тя ще ви служи дълго и ще бъде в перфектно състояние.

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Master Collection