Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror козметично огледалце

1×
Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror козметично огледалце
Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror козметично огледалце
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
19,00лв.

Спестете 16%
16,00лв.

Код: NOI02098 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror

Бързо поправяне на червилото, освежаване на грима и безупречността на прическата. В тези ежедневни ситуации няма да се справи никоя жена без стилно огледалце в чантата.

Характеристики:

  • 2 огледалца отвътре – едно класическо и едно увеличително
  • практично затваряне с магнит
  • размери: 6,8 × 6,8 см

Материал:

  • алуминий

За марката Notino

Вече повече от 15 години се движим в света на красотата и за това време натрупахме много опит и идеи. Продуктите ни са вдъхновени от нашите клиенти, за които красотата е толкова важна, колкото и за нас – клиенти, които не се задоволяват с малко.

Борим се Notino да предлага най-високо качество на възможно най-добрата цена. Екипът ни ви предлага оригинални и модерни продукти за всеки повод – от практични козметични аксесоари, през комплекти за пътуване, до услуги, които се извършват по поръчка, като например гравиране на парфюми и луксозни опаковки за подаръци. Разбираме вашите нужди и знаем, че функционалните и дизайнерски изпълнени козметични аксесоари имат място в колекцията ви. Нашата цел е да направим красотата достъпна за всички.

Всички продукти, създадени специално за вас, може да намерите изключително на сайта на Notino, където непрестанно работим за разширяване на портфолиото си и за представяне на нови иновативни практики.

Оценка Notino Glamour Collection Cosmetics Mirror1