Notino кодове за отстъпка и подаръчни ваучери

Търсите козметика и парфюми на още по-изгодни цени? На нашата интернет страница всеки ден ще намерите десетки намалени продукти на специални промоции и разпродажби. И не само това! Освен редовните намаления подготвяме за вас и специални Notino кодове за отстъпка.

Как да получите Notino код за отстъпка?

Даваме кодове за отстъпка на лоялните си клиенти за техните покупки, изпращаме ги в нашите бюлетини или ги публикуваме в социалните мрежи. Регистрирайте се и вие и получете достъп до специални промоционални оферти, нови продукти и игри, или ни следете в социалните мрежи.

Как да получите подаръчен ваучер?

Не винаги е лесно да изберете правилния парфюм или козметика за близките си. Зарадвайте ги с подаръчна карта и им дайте възможност да избират според вкуса си! Подаръчния ваучер Notino можете да закупите изключително лесно онлайн, само за няколко минути. Валидността на ваучера е 12 месеца от датата на издаване. Стойността на ваучера не може да бъде разделяна на повече от една покупка.

Как да използвате Notino код за отстъпка или подаръчен ваучер?

  • изберете желаните продукти в онлайн магазина и ги поставете в пазарната кошница
  • в пазарната кошница, под избраните от вас продукти, се намира поле Код на ваучера или отстъпката
  • въведете в полето вашия код и го потвърдете с бутона OK
  • вашият код за отстъпка ще бъде приложен, стойността на подаръчния ваучер ще бъде приспадната
  • продължете в довършването на поръчката

Ако възникне какъвто и да е било проблем с използването на подаръчния ваучер или Notino кода за отстъпка, моля обърнете се към нашия център за обслужване на клиенти!

На notino.bg ще намерите множество намаления и промоционални оферти всеки ден. Пазарувайте умно и си купете качествена козметика и парфюми на по-ниски цени.

Всички актуални кодове за отстъпка

Отстъпки до 40%
Black Friday продължава! Не пропускайте отстъпки до 40% на най-популярните марки. Въведете кода black в кошницата. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
Подарък от KORIKA и 20% отстъпка като бонус към това
Поръчайте продукти на KORIKA над 40 лв и изберете комплект маски за тяло в кошницата.
БЕЗПЛАТЕН крем Saffee и бонус 20% отстъпка
Ще получите безплатен стягащ лифтинг дневен крем Saffee Advanced LIFTUP на стойност 48 лв при покупка на продукти Saffee над 70 лв.