Nasomatto Silver Musk парфюмен екстракт унисекс

Nasomatto Silver Musk парфюмен екстракт унисекс
Nasomatto Silver Musk парфюмен екстракт унисекс
Безплатна доставка
30 мл.
241,00лв.

Код: NST3387 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание Nasomatto Silver Musk
Състав

Пренесете се в далечните страни на Ориента, където във въздуха се носи ухание на екзотични подправки, ехти ритмична музика, а златните декорации заслепяват погледа. Унисекс парфюмът Nasomatto Silver Musk ще плени сетивата ви с топла ароматна композиция с привкус на лукс.

  • ориенталски аромат
  • свеж аромат, идеален за по-топло време
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
мускус
Вид аромат
Ориенталски

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

Оценка Nasomatto Silver Musk