Nasomatto Nudiflorum парфюмен екстракт унисекс

1×
Nasomatto Nudiflorum парфюмен екстракт унисекс
Nasomatto Nudiflorum парфюмен екстракт унисекс
Препоръчителна цена на дребно
240,00лв.

Спестете 20%
30 мл.
192,00лв.

Код: NST3402 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Nasomatto Nudiflorum
Състав

Парфюмният екстракт Nasomatto Nudiflorum има изключително чувствен и завладяващ аромат, в който ще се влюбите както вие, така и всички около вас!

  • цветен аромат
  • дървесен аромат
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
цветни нотки, мускус, дървесни тонове
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

Оценка Nasomatto Nudiflorum1