Nasomatto Blamage

парфюмен екстракт унисекс 30 мл.

Nasomatto Blamage парфюмен екстракт унисекс 30 мл.
Nasomatto Blamage парфюмен екстракт унисекс 30 мл.
Безплатна доставка
30 мл.
219,00лв.

Код: NST3388 | в наличност повече от 5 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 19.06.2019 г.
Nasomatto Blamage
30 мл. | 219,00лв.

Информация за парфюма Nasomatto Blamage

Унисекс парфюмният екстракт Nasomatto Blamage е съвършен аромат за независими жени и мъже, живеещи по своите собствени правила.

  • дървесен аромат
  • унисекс аромати – за мъже и жени
  • за носене всеки ден

Състав

композиция
дървесни тонове, цветни нотки
Вид аромат
Дървесни, Кожени

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

Оценка Nasomatto Blamage

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!