Nasomatto Blamage парфюмен екстракт унисекс

1×
Nasomatto Blamage парфюмен екстракт унисекс
Nasomatto Blamage парфюмен екстракт унисекс
30 мл.
207,00лв.

Код: NST3388 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Nasomatto Blamage
Състав

Не се страхувайте да нарушите установените правила. Унисекс парфюмът Nasomatto Blamage е чудесен избор за всеки, който има смелостта да излезе от тълпата.

  • кожен аромат
  • дървесен аромат
  • за всички, които не се страхуват да излязат от тълпата
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
дървесни тонове, цветни нотки
Вид аромат
Кожени, Дървесни

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

Оценка Nasomatto Blamage1