Nasomatto Baraonda парфюмен екстракт унисекс

1×
Nasomatto Baraonda парфюмен екстракт унисекс
Nasomatto Baraonda парфюмен екстракт унисекс
30 мл.

Код: NST3414 | Този продукт не е в наличност

Описание Nasomatto Baraonda
Състав

Нова зависимост, от която няма да можете да се откажете – това е унисекс парфюмът Nasomatto Baraonda . Той ще разкрие всички аспекти на вашата личност и перфектно ще допълни уникалната ви харизма.

  • ориенталски аромат
  • дървесен аромат
  • топъл аромат, идеален за по-хладно време
  • луксозен аромат за претенциозните
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
амбрет, дървесни тонове, мускус, уиски, роза, амброксан
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Nasomatto

Необичайните нишови парфюми Nasomatto не оставят никого безразличен! Марката Nasomatto си е поставила за цел да създава извънредни, екстравагантни и в същото време изключително сложни аромати, които да ви привличат и дори да ви шокират! Компанията е основана през 2007 г. в Амстердам. Неин основател е италианският дизайнер на аромати Алесандро Гуалтиери, който обожава да създава смели, провокативни и силно емоционални парфюми.

Името на марката Nasomatto означава "побъркан нос" и това,че се касае за необичайни и луди нишови парфюми, удостоверени с различни интересни имена като например: Absint, Narcotic или Pardon.

Nasomatto са наистина изключителни, леко спорни аромати и привлечат вниманието особено на взискателните клиенти, които търсят нещо наистина нетрадиционно. Високата концентрация в аромата на парфюмите Nasomatto ги прави наистина интензивни. Парфюмите се крият в минималистични флакони от дебело стъкло, а отличителен белег на уникалността и екстравагантността им придава контрастната капачка.

Оценка Nasomatto Baraonda1