Преминете към основното съдържание

Moroccanoil Hydration

ХИДРАТИРАНА КОСА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

Колекцията Moroccanoil Hydration е наситена с арганово масло и други най-добри в своя клас подхранващи съставки за дълбоко хидратиране на нормална към суха коса.

пълен текст скрий текста

Започнете с шампоана Hydrating Shampoo и балсама Hydrating Conditioner, за да хидратирате дълбоко косата си с арганово масло и хидратиращи червени водорасли. След това използвайте Moroccanoil Treatment, за да се преборите с цъфтежа на косата и да подсилите блясъка. Само една употреба на Moroccanoil Treatment увеличава блясъка с до 118% според независимо проучване.

пълен текст скрий текста

Опитайте една от нашите петминутни хидратиращи маски за нанасяне на балсам в дълбочина, като същевременно подобрявате текстурата, блясъка и поддръжката.

Интензивнта хидратираща маска Intense Hydrating Mask е формулирана за средна към гъста коса, докато Weightless Hydrating Mask е формулирана за фина коса.

пълен текст скрий текста

НОВИЯТ балсам All in One Leave-in Conditioner незабавно разплита, хидратира и защитава косата преди стилизиране, оставяйки кичурите копринено меки за до 72 часа. Наситен с арганово масло и подхранваща смес от суперхрана, той предпазва от начупване и термични увреждания.

пълен текст скрий текста