MontaleWild Pears парфюмна вода унисекс

5×
Montale Wild Pears парфюмна вода унисекс
Montale Wild Pears парфюмна вода унисекс
50 мл.

Код: MNT1878 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Започнете пазаруването и вземете 10% отстъпка на всички парфюми и козметика с кода notino. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Montale Wild Pears
Състав

Montale Wild Pears е ароматично плодово ухание за жени и мъже с доминиращ акорд на круша. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага сладкия аромат на круша, оживен и приповдигнат с оригинални допълнителни тонове. Парфюмната вода Wild Pears, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Wild Pears комбинира тонове на круша, бергамот, момина сълза, карамфил, мускус, ванилия и сандалово дърво в чудесна оптимистична, сладка, нежна и едновременно енергична композиция. Доминиращата сладка круша в увода е облекчена от свежия бергамот, последван от ванилия. Сандаловото дърво добавя гладкост, а мускусът - лека чувственост.

Цветните полутонове допълват нежност и елегантност. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wild Pears е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Wild Pears, парфюмната вода с аромат, който може да се означи като сладка цветно-мускусна круша, принадлежи към най-оригиналните произведения на марката Montale. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е изразително плодов, но едновременно не му липсва елегантност, нежност, чувственост, и както подсказва названието, определена степен приятна необузданост.

Парфюмната вода Montale Wild Pears е идеален дневен летен парфюм. Със своя необятно оптимистичен характер ще направи блестящ всеки един от дните на своя притежател. Montale Wild Pears завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат плодови аромати в композиции с въображение. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Wild Pears е подчертана от приятен светъл сребрист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Wild Pears – прекрасна сладка круша в прегръдка на цветя.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
круша, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза, карамфил
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, сандалово дърво, мускус
Вид аромат
Ароматни, Плодови

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Wild Pears5