MontaleWild Pears парфюмна вода унисекс

5×
Montale Wild Pears парфюмна вода унисекс
Montale Wild Pears парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 20%
100 мл.
143,00лв.

Код: MNT1527 | в наличност повече от 1 бр.
1
Подарък за вас
Изберете от кошницата комплект Notino Safety Kit или Notino Travel Kit като подарък към вашата поръчка на парфюми над 90 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 5.08.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 5.08.2021 г.

Описание Montale Wild Pears
Състав

Montale Wild Pears е ароматично плодово ухание за жени и мъже с доминиращ акорд на круша. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага сладкия аромат на круша, оживен и приповдигнат с оригинални допълнителни тонове. Парфюмната вода Wild Pears, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Wild Pears комбинира тонове на круша, бергамот, момина сълза, карамфил, мускус, ванилия и сандалово дърво в чудесна оптимистична, сладка, нежна и едновременно енергична композиция. Доминиращата сладка круша в увода е облекчена от свежия бергамот, последван от ванилия. Сандаловото дърво добавя гладкост, а мускусът - лека чувственост.

Цветните полутонове допълват нежност и елегантност. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Wild Pears е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Wild Pears, парфюмната вода с аромат, който може да се означи като сладка цветно-мускусна круша, принадлежи към най-оригиналните произведения на марката Montale. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е изразително плодов, но едновременно не му липсва елегантност, нежност, чувственост, и както подсказва названието, определена степен приятна необузданост.

Парфюмната вода Montale Wild Pears е идеален дневен летен парфюм. Със своя необятно оптимистичен характер ще направи блестящ всеки един от дните на своя притежател. Montale Wild Pears завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат плодови аромати в композиции с въображение. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Wild Pears е подчертана от приятен светъл сребрист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Wild Pears – прекрасна сладка круша в прегръдка на цветя.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
круша, бергамот
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза, карамфил
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, сандалово дърво, мускус
Вид аромат
Ароматни, Плодови

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Wild Pears5