Max Factor Lasting Performance фон дьо тен фиксатор

1×
Max Factor Lasting Performance фон дьо тен фиксатор
Max Factor Lasting Performance фон дьо тен фиксатор
100 мл.
9,08лв.

Код: MXF02230 | В наличност
1
СПИДИ
петък 14.05.2021 г.
Лично получаване
петък 14.05.2021 г.

Описание Max Factor Lasting Performance

Фиксиращият спрей за грим Max Factor Lasting Performance е незаменим помощник, който гарантира, че гримът ви ще бъде перфектен дори след няколко часа.

Характеристики:

  • фиксира грима в продължение на 8 часа
  • предотвратява размазването на грима
  • осигурява безупречен и постоянно свеж вид

Съставки:

  • екстракт от краставица – успокоява кожата

Начин за нанасяне:
Преди употреба разклатете добре и след това напръскайте спрея върху гримираното лице. Оставете свободно да изсъхне и ако е необходимо, по всяко време през деня нанесете повторно.

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Lasting Performance1