Makeup Revolution Vivid Baked печена озаряваща пудра

24×
Makeup Revolution Vivid Baked печена озаряваща пудра
Makeup Revolution Vivid Baked печена озаряваща пудра
цвят Golden Lights 7.5 гр.
8,10лв.

Код: MUR2848 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 21.06.2021 г.
Лично получаване
понеделник 21.06.2021 г.

Описание Makeup Revolution Vivid Baked
Характеристика

Описание:

Озаряваща пудра Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter е разкрасяващ козметичен продукт, който идеално озарява вашето лице. Фините пигменти заедно с блестящите частици отразяват светлината и без необходимостта от многопластов грим, успешно заличават дребните бръчки и други недостатъци по кожата. Продуктът придава на кожата свежест и по уникален начин я подмладява. Озаряващата „печена“ пудра Highlighter е изключително дълготрайна и отделя само необходимото количество , благодарение на четка за пудра  или гъба за грим. Не трябва да се притеснявате ,че натоварвате лицето си с прекалено много пудра или ,че тя може да попадне наоколо. Веднага след нанасянето пудрата озарява вашата кожа и по този начин подобрява тена на кожата. Кожата изглежда отпочинала, освободена и освежена. Пудрата Highlighter е поставена в елегантна опаковка, която чудесно се помества във всяка дамска чанта. След нанасяне пудрата издържа непокътната дълги часове напред , а вие  имате възможността по всяко време да нанесете отново от нея и да обновите грима си. Пудрата оставя вашето лице озарено, а с помощта на перлените частици подчертава младежкото му излъчване и естествена красота. Подарете си грим, с който ще бъдете истински красива!

Ефекти:

• идеално озарява лицето

• отразява светлината и по този начин маскира бръчките и недостатъците на кожата

• придава свежест на кожата

• подмладява лицето

• подобрява тена на кожата

• дава на кожата отпочинал, освободен и свеж вид

• издържа дълго време непокътната

• осигурява младежки вид на кожата

• подчертава естествената красота на лицето

Тип коса:

Подходяща за всички типове кожа, най-вече за кожа с видими признаци на умора.

Начин на употреба:

Нанесете с дълги движения с помощта на апликатор, четка за пудра или гъба за грим ,когато и да е според необходимостта.

Характеристика

Консистенция
пудра
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
озаряващ

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Vivid Baked24