Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour палитра контури за лице

30×
Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour палитра контури за лице
Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour палитра контури за лице
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
9,60лв.

Спестете 16%
цвят Ultra Fair C01 11 гр.
8,00лв.

  • Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour палитра контури за лице
  • Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour палитра контури за лице
Код: MUR3120 | В наличност
1
Подарък за вас
Избрани марки сега с 20% отстъпка. Просто въведете кода brands20 в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.
СПИДИ
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 11.05.2021 г.

Описание Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour

Всичко, от което се нуждаете за професионално контуриране на лицето, сега винаги ще бъде на една ръка разстояние за вас. Невероятната палитра за контуриране на лице Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour крие в себе си основното трио от продукти – руж, бронзант и хайлайтър.

Те ви помагат да подчертаете чертите на лицето си, ако искате да му придадете визуално оформяне, както и да го озарите красиво. Отделните сенки имат лека, прахообразна текстура, която гладко прилепва върху кожата, като по този начин резултатът от грима изглежда наистина естествено.

Характеристики:

  • съдържа бронзант, руж и хайлайтър
  • очертава естествените линии на лицето
  • позволява придаване на по-изразителни контури
  • оставя кожата на лицето красиво озарена
  • придава на бузите здрав вид
  • благодарение на прахообразната си консистенция се нанася лесно

Съставки:

  • подходяща за вегани
  • без глутен

Начин за нанасяне:
Нанасяйте с помощта на четката за контуриране. Използвайте най-тъмния нюанс за контуриране на лицето – нанесете го под скулите, от двете страни на носа и по линията на долната челюст. Среднотъмния нюанс използвайте за бузите, а с най-светлия озарете изпъкналите части на скулите, върха на носа и областта над горната устна.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour30