Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro палитра контури за лице

2×
Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro палитра контури за лице
Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro палитра контури за лице
13 гр.

Код: MUR3305 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Описание Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro

Ако сте една от онези жени, които не се поколебават да отделят за гримиране повече от 5 минути на ден, в колекцията ви с гримове не бива да липсва палитрата за контуриране на лицето Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro.

В нея ще намерите 8 цвята за перфектна дефиниция на контурите на лицето и естествено загорял или озарен вид. С тази палитра и вие ще овладеете играта на светлината и сенките и ще си създадете професионална визия за всеки ден.

Характеристики:

  • 8 цвята за цялостно контуриране на лицето
  • тъмните тонове дефинират контурите и придават загорял вид
  • светлите тонове озаряват лицето
  • розовите ружове придават здрав вид
  • лесно се нанася, може и на няколко слоя

Съставки:

  • вегански продукт
  • без глутен

Начин за нанасяне:
Нанасяйте с помощта на средната четка.
Тъмните тонове нанасяйте на местата, на които искате да придадете дефиниция, и върху които пада естествена сянка. Със светлите тонове озарете областите на лицето, които отразяват светлината, като скулите и слепоочията, носа или ключиците. Розовите нюанси нанасяйте върху скулите за свеж и естествен вид.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro2