Makeup Revolution Flawless Foils метални сенки за очи с основа

1×
Makeup Revolution Flawless Foils метални сенки за очи с основа
Makeup Revolution Flawless Foils метални сенки за очи с основа
цвят Unicorn Foil 2 g + 2 мл.
12,80лв.

Код: MUR05854 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 15.06.2021 г.
Лично получаване
вторник 15.06.2021 г.

Описание Makeup Revolution Flawless Foils
Характеристика

Сенките за очи Makeup Revolution Flawless ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.

Характеристики:

  • метален ефект
  • за дневен и вечерен грим
  • нанася се лесно
  • притежава много интензивна пигментация

Състав:

  • цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенките

Начин на употреба:
Нанесете основата като тънък слой на целия клепач и равномерно разтрийте. Продължете с нанасяне на сенките за очи. Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.

Характеристика

Цвят
сребърен
Ефект
метален

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Flawless Foils1