Skip to main content

Makeup Revolutionby Petra палитра от сенки за очи

9×
Makeup Revolution by Petra палитра от сенки за очи
Makeup Revolution by Petra палитра от сенки за очи
36x 0.8 гр.

Този продукт не е в наличност | Код: MUR05113
Подарък за вас
При покупка на продукти от марките Revolution над 50 лв. подаряваме Кутия Mystery Box на стойност 45 лв. А също така вземете и безплатна доставка на вашата поръчка.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Палитрата Revolution by Petra, създадена в сътрудничество с чешката блогърка Петра LovelyHair, съдържа невероятните 36 сенки за очи. В нея ще намерите основни цветове, които могат да се използват на целия клепач, земни нюанси за перфектен опушен грим, както и популярните розово-виолетови нюанси. За по-забавен грим палитрата съдържа в добавка наситено червено, жълто, оранжево или петролено.

Комбинацията от матови и перлени сенки позволява да създадете с палитрата ненатрапчив дневен и ярък нощен грим. С елегантната си черна опаковка палитрата ще бъде кралицата на козметичната ви сбирка.

Характеристики:

  • двустранна – 36 очни сенки в една палитра
  • сенките са силно пигментирани и лесно се нанасят
  • голяма вариативност и огромен брой цветни комбинации
  • микс от матови и перлени нюанси
  • микс от топли и студени нюанси

Характеристика

Цвят
черен, лилав, кафяв, розов, сив, червен, сребърен, оранжев, жълт, винен
Ефект
матов, перлен, с блестящи частици

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!