Makeup Revolution Brow Sculpt Kit сет за перфектни вежди

5×
Makeup Revolution Brow Sculpt Kit сет за перфектни вежди
Makeup Revolution Brow Sculpt Kit сет за перфектни вежди
цвят Dark 2.2 гр.
12,00лв.

Код: MUR08939 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Makeup Revolution Brow Sculpt Kit

Всичко, от което се нуждаете за оформяне на веждите, събрано в практична палитра. Комплектът за перфектни вежди Makeup Revolution Brow Sculpt Kit съдържа пинсета, четчица, четка, пудрени сенки, гел за вежди и хайлайтър. С него за секунди ще оформите веждите в желаната форма, ще ги подчертаете и ще укротите непослушните косъмчета.

Благодарение на практичния си размер комплектът е изключително подходящ за пътуване. Така не се налага да се отказвате от перфектните си вежди дори по време на почивка, командировка или уикенд извън дома.

Характеристики:

  • всичко за оформяне на веждите в практична палитра
  • пинсетата изскубва косъмчетата, които са извън желаната форма на веждите
  • четчицата придава на веждите желаната форма
  • четката и апликаторът с пяна служи за нанасяне на пудрени сенки
  • пудрените сенки попълват липсващите места на веждите и подчертават цвета им
  • цветният гел задържа непослушните косъмчета на място
  • светлите сенки озаряват зоната под веждите

Съставки:

  • вегански продукт – не съдържа вещества от животински произход

Начин за нанасяне:
С помощта на пинсетата премахнете излишните косъмчета, които са извън желаната форма на веждите. С пудрените сенки попълнете веждите и с помощта на гела и четчицата ги срешете в желаната форма. След това нанесете под веждите хайлайтър.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Brow Sculpt Kit5