Maison Margiela Replica By the Fireplace тоалетна вода унисекс

1×
Maison Margiela Replica By the Fireplace тоалетна вода унисекс
Maison Margiela Replica By the Fireplace тоалетна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
167,40лв.

Код: MMG00180 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Информация за парфюма Maison Margiela Replica By the Fireplace
Състав

Унисекс тоалетната вода Maison Margiela Replica By the Fireplace по магически начин ще предизвика у вас усещане за топла наслада и комфорт. Това ще събуди у вас толкова истински спомени за мразовита утрин, прекарана до запалената камина, че ще чуете носещия спокойствие звук от пращящото в огъня дърво.

  • сладко дървесен аромат на амбра за мъже и жени
  • най-добре ще ви открои, ако го ползвате есента и зимата
  • част от колекцията аромати Replica, вдъхновена от споделените спомени

Съставки на аромата
Доминиращото ухание на карамфил във връхните нотки ще ви напомни за усещането да се скриете на топло под одеялото. След миг ще усетите печени кестени, съпроводени от топло гуаяково дърво. Съчетанието на деликатния аромат на кашмир и топла ванилия правят аромата съвършената дефиниция на мека топлина и уют.

История на аромата
Ароматът Maison Margiela Replica By the Fireplace ще ви донесе същото удовлетворение, както когато гледате зимния пейзаж през заледения прозорец от уюта на топлия си дом. Ароматът ще ви помогне съвсем точно да си припомните топлината, идваща от камината, и уханието на печени кестени.

Омайното действие на тази тоалетната вода се крие в минималистичния й флакон, украсен с памучен етикет. Такъв етикет е изработен за всеки продукт от модната колекция Replica на марката Maison Margiela. Ако сте от любителите на топлите одеяла, комфорта и уютната атмосфера, този аромат ще ви се стори удивителен.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
листенца на протокалов цввят, карамфил, розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
масло от хвойна, кестен
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, кашмеран, перуански балсам
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

Оценка Maison Margiela Replica By the Fireplace1