MAC Studio Finish

покриващ коректор

MAC Studio Finish покриващ коректор
MAC Studio Finish покриващ коректор
цвят NC50 SPF 35 7 гр.
47,30лв.

Код: MAC1243 | в наличност повече от 5 бр.
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 28.06.2019 г.
MAC Studio Finish
цвят NC50 SPF 35 7 гр. | 47,30лв.

Описание на продукта MAC Studio Finish

Описание:

Скрийте всички недостатъци! Покриващият коректор MAC Studio Finish професионално скрива пъпчици, петна, бенки, както и тъмни кръгове под очите и татуировки. Кадифената консистенция се нанася много лесно. Не утежнява кожата, а я прави безупречна, благодарение на своята концентрация от безупречно покриващи съставки. Коректорът е обогатен с антиоксиданти, които предпазват кожата и силициев диоксид, познат със своите абсорбиращи излишната мазнина свойства. Покриващият коректор MAC Studio Finish има висок защитен фактор ,предпазващ кожата от вредните слънчеви лъчи. Неароматизиран. Не образува акне и има водоустойчиви свойства.

Ефекти:

 гарантира перфектно покритие

 маскира недостатъци по кожата като бенки и татуировки

 предпазва от вредното слънчево лъчение

 има водоустойчиви свойства

 не образува акне

Състав:

 защитен фактор SPF 35- предпазва от вредното слънчево лъчение

 антиоксиданти – предпазват кожата

 силициев диоксид- помага за абсорбирането на излишната мазнина

Тип кожа:

Подходящ за всички типове кожа.

Начин на употреба:

Нанесете коректора нвърху проблемните места с помощта на четчица, аликатор или върховете на пръстите си.

Характеристика

Консистенция
твърд коректор
Тип на кожата на лицето
за всеки тип кожа

За марката MAC

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.