Lancaster Sun for Kids

слънцезащитна водоустойчива мъгла SPF 50

3×
Lancaster Sun for Kids слънцезащитна водоустойчива мъгла SPF 50
Lancaster Sun for Kids слънцезащитна водоустойчива мъгла SPF 50
71,50лв.

Спестете 47%
200 мл.
37,90лв.

Код: LAN0726 | Повече от 20 бр. са в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 20.06.2019 г.
Lancaster Sun for Kids
200 мл. | 37,90лв.

Описание на продукта Lancaster Sun for Kids

Описание:

По време на почивка, повечето деца прекарват времето си във водата. Ако също смятате така, тогаа бъдете грижовно подготвени. Lancaster Sun For Kids водоустойчива мъгла за загар защитава чувствителната детска кожа и е високоустойчива на вода и пясък. Страхотен плюс на спрея е това, че може да се нанася директно върху влажната кожа. Само трябва бързо да го втриете. Независимо дали се опитвате да попречите на слънцето да причини вреди чрез носене на шапка или по-плътни дрехи, някакси е жалко да пропуснете снабдяването на кожата с витамин D, на което слънцето е главен източник. По-скоро се старайте да снижите до минимум риска от слънчево изгаряне, с висок слънцезащитен фактор. Дайте зелена светлина на слънцето , което е необходимо за здравословното развитие на кожата и костите. Дори защитата от инфрачервените лъчи може да бъде забавно за вас и дори за вашите деца.

Ефекти:

• предпазва от вредните слънчеви лъчи

• подпомага защитата на детското ДНК от негативното влияние на слънцето

Състав:

• слънцезащитен фактор SPF 50- предотвратява възникването на бръчки, предпазва от UVB, UVA лъчите и от инфрачервените лъчи

• филтър UVA- предотвратява преждевременното стареене

• филтър UVB- предпазва от изгаряне

Тип кожа:

Подходящ за всички типове кожа. Специално за детска кожа, освен кожата на лицето, която периодично е излагана на слънце.

Начин на употреба:

След напръскване, разтрийте с ръце по кожата. За още по-силна защита повтаряйте процедурата по нанасяне след къпане или подсушаване с кърпа.

Характеристика

Консистенция
спрей
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)
Тип на кожата
за всички типове кожа

За марката Lancaster

Козметиката Lancaster е известна повече от 70 години със своята страст към светлината и слънцето. Тя ги празнува като източници на живота, есенция на енергията и символи на красотата. Продуктите Lancaster ви гарантират, че вашият престой под слънчевите лъчи винаги ще бъде безопасен и така вие ще им се насладите максимално.

Марката Lancaster започва да пише своята история още през 1946 г. в Монако. Зад нейното успешно развитие стоят продукти за грижа, които не само подхранват и хидратират кожата, но също така осигуряват достатъчна защита от UV лъчите. От 1971 г. насам повечето продукти са съсредоточени именно върху защитата от слънцето и слънцезащитните кремове на Lancaster, кремовете за след слънце и бронзиращите продукти бързо стават култови.

Всеки ден грижата за кожата Lancaster ще ви позволи изцяло да се наслаждавате на слънцето. Получете красива, бронзова и озарена кожа – целогодишно и без притеснения.