Lancaster Sun Beauty Comfort Milk мляко за загар SPF 50

Lancaster Sun Beauty Comfort Milk мляко за загар  SPF 50
Lancaster Sun Beauty Comfort Milk мляко за загар  SPF 50
400 мл.

Код: LAN0721 | Този продукт не е в наличност

Описание Lancaster Sun Beauty Comfort Milk
Характеристика

Трудно ще минете без него през лятото. Защото млякото за загар Lancaster Sun Beauty Comfort Milk не само ефективно предпазва кожата ви от слънцето, но и тъй като нежната му консистенция позволява изключително лесно и равномерно нанасяне. Благодарение на подхранващите съставки поддържа кожата мека и еластична, а резултатът е прекрасен сияен и дълготраен загар.

Характеристики:

  • SPF 50 – предпазва от вредното действие на слънчевите лъчи
  • позволява на кожата да постигне равномерен и златист загар
  • предпазва красотата на кожата при излагане на слънце
  • хидратира и подхранва кожата

Съставки:

  • Tan Activator Complex – подпомага образуването на меланин и така помага на кожата да постигне интензивен, равномерен и дълготраен загар
  • Full Light Technology – предпазва от 100% от слънчевите лъчи (UVA, UVB, видимия спектър и инфрачервена светлина), които може да причинят слънчеви изгаряния или преждевременно стареене на кожата

Начин за нанасяне:
Нанесете равномерно достатъчно количество от млякото по цялата кожа на тялото преди излагане на слънце.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
за всички типове кожа
Слънцезащитен фактор
висока защита (SPF 30 – SPF 50)

За марката Lancaster

Козметиката Lancaster е известна повече от 70 години със своята страст към светлината и слънцето. Тя ги празнува като източници на живота, есенция на енергията и символи на красотата. Продуктите Lancaster ви гарантират, че вашият престой под слънчевите лъчи винаги ще бъде безопасен и така вие ще им се насладите максимално.

Марката Lancaster започва да пише своята история още през 1946 г. в Монако. Зад нейното успешно развитие стоят продукти за грижа, които не само подхранват и хидратират кожата, но също така осигуряват достатъчна защита от UV лъчите. От 1971 г. насам повечето продукти са съсредоточени именно върху защитата от слънцето и слънцезащитните кремове на Lancaster, кремовете за след слънце и бронзиращите продукти бързо стават култови.

Всеки ден грижата за кожата Lancaster ще ви позволи изцяло да се наслаждавате на слънцето. Получете красива, бронзова и озарена кожа – целогодишно и без притеснения.

Оценка Lancaster Sun Beauty Comfort Milk